Tarieven

De tarieven zijn per sessie:
-Individuele therapie: € 90,-
-Relatietherapie: € 110,00
-Aan huis: Aan een afspraak op een eigen gekozen locatie (bijvoorbeeld een huisbezoek) zijn extra kosten verbonden: + € 5,00 per sessie

Behandeltijden per sessie:
-Individuele therapie: 1-1.15 uur
-Relatietherapie: 1-1.30 uur

Eventueel ook in de avonduren

Na elke sessie wordt meestal gelijk afgerekend middels contante betaling, of binnenkort ook via een directe overboeking. Hiervoor ontvang je een factuur via jouw e-mailadres. Mocht je de nota niet hebben ontvangen stuur dan een e-mail naar info@psy-leonorvannieuwenhuijzen.nl met de datum van de sessie van de niet ontvangen factuur. Een factuur op papier is desgewenst ook mogelijk.

Afspraak wijzigen of afzeggen
Je kunt een afspraak altijd kosteloos wijzigen of afzeggen. Doe dit wel minimaal 24 uur van te voren, zodat er nog iemand anders ingepland kan worden. Voor een afspraak die te laat wordt afgezegd ben ik genoodzaakt €50,00 in rekening te brengen.

Vergoedingen
Ik word niet vanuit de basis zorgverzekering vergoed. Een groot deel van psychische klachten worden in ieder geval niet vergoed.

Alleen psychische stoornissen (volgens de DSM 5) komen in aanmerking voor een vergoeding vanuit de basisverzekering. Voor veel problemen of klachten krijg je dus geen vergoeding, bijvoorbeeld voor: